Post by lynchmoncatchknicaj on Mar 12, 2022 4:28:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Summoner : Grand Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Summoner : Grand Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Idle Summoner : Grand Battle 2022 version ▞▞▞
Veliko zabave ...
Idle Summoner : Grand Battle Igranje uloga goza
🤟😎👍
kul
N8ce
Nimam nič proti gledanju oglasov, vendar je treba gledati oglas samo zato, da bi prejeli nagrade za naloge, preveč. To niti ni zabavna igra in vse to je dober dan.
Idle Summoner : Grand Battle Ролевые ajp
Popoln. To je vse, kar bom rekel
Igra ne deluje! Zruši se ob vsakem poskusu.
hack za čas in datum deluje!
Ni slabo, zaenkrat se ne morem pritoževati, pol dneva bo posodobljen kasneje, ko bom igral več.
Zaenkrat zabavno, bom še enkrat ocenil.
Prižgano!
Ta igra je zabavna
Vau, ao bog
lepo
Dobil sem napako, saj se vrtijo na enem mestu in drugič, ko sem to dobil, so se zavrteli navzdol, zato prosim popravite to napako, da bom lahko znova igral
Vadnica naredi igro neuporabno
lepa igra
Obožujem to
Jj
Ljubezen
Všeč mi je ta igra, a diamanti mi jih ne dajejo dovolj
Zabava
dobra igra
dobro opravljeno
Količina oglasov je naravnost veličastna. Oglasi so dobesedno povsod. Karkoli počnete, morate gledati oglas. Ideja za razvijalce, morda bi bilo vredno postaviti 5 do 10 dodatnih oglasov za ogled, preden se prijavite. To ni igra. Njegovo rušenje.
gud
Všeč so mi takšne igre
Prosim pošljite kode hehe hvala
Lepa igra
To je kul in zabavno
zasvojenost
Lepo ~
Igro sem igral približno 30 minut, od tega porabim 25 minut za gledanje oglasov. Ad Summoner: Prevarna bitka
Super
Res zabavna igra na veliko načinov za pridobivanje novih junakov. veliko zlata in diamantov.
Ne morem niti igrati igre, obtičam se na začetnem zaslonu, ki prikazuje samo del dejanskega zaslona igre. glede na to je nemogoče igrati, dokler ni popravljeno.

Super je, vendar se pokvari vsako minuto po tem, ko ga odprem
moje samodejno opravilo v mirovanju.. obtičalo ob času xxxx:xxxx:xx. potem ko sem ponovno zagnal telefon
preveč preprosto in dolgočasno.
Res uživam v tej igri in upam, da se bom v prihodnosti še bolj zabaval
Najlepša hvala vsem vam, mike smith
Dovoljenja. Če nečesa ne morete narediti prav, tega ne storite.
Gr8 zabavno poskusite!
Všeč mi je
Slab
Čudovito
Veliko potenciala...Podajte več informacij o tem, kako deluje ječa ali naredite njene ravni težje, ko pošasti postanejo močne brez kakršnega koli razloga, naredite progresivno glavno misijo, so misije preveč odveč... Naredite več dejavnosti ali načinov, da postanete močnejši... Oglasi so v redu, obstajajo enakovredne nagrade, vendar bi jih lahko zmanjšali, da bi igralci uživali več... 4 zvezdice za zdaj, če lahko izboljšate, bom dal 5 zvezdic
Lineage2M 롤플레잉 ltw
Dobra, a ena preprosta, a dobra stvar: povedati mora, na kateri ravni je oseba, ne da bi se je bilo treba dotakniti
Potrebujete gumb za najvišjo raven za nadgradnjo Power stone itd. v čarobnem laboratoriju
Obožujem to igro